fredag 15. oktober 2010

Tilbake i Manila

Fredag 15.10.

I gaar reiste vi fra Boracay og tilbake til Manila. Per Christian var snill og fulgte oss fra hotellet til flyplassen. En ny tur med bil, baat og deretter moped m/ sidevogn. Vell fremme paa flyplassen sjekket vi forst inn for vi deretter gikk ut igjen og fant en hyggelig kafe hvor det var supert for Jhon Markus aa lope rundt. Han er naa blitt saa trygg i miljoer at han freser rundt og gjor seg litt til. Veldig moro for oss:) Paa restauranten var det ogsaa papegoyer som han syntes var veldig morsomt. Vi tar video fra turen og fikk en flott liten snutt da han etterlignet papegoyepraten, pekte og laget grimaser.

Takk til Per Christian for all hjelp under oppholdet!!!

Paa flyplassen fikk vi mulighet til aa staa ved et vindu og se alle flyene som kom og tok av. Det var tydelig at det var spennende for en liten gutt. Flyturen gikk veldig fint. Jhon Markus sovnet for vi tok av og vaaknet ikke for vi skulle gaa av flyet igjen. Deilig naar det fungerer saa greit. Mens vi ventet paa bagasjen var han ikke riktig saa fornoyd og det ble et lite raserianfall igjen... men det varte ikke lenge og det ser ut til at han begynner aa forstaa litt bedre at det ikke gir noen resultater:)

Tilbake paa hotellet var det kjempedeilig med en rolig kveld. Vi spiste bufet paa hotellet, og med superservice fra betjeningen var vaar lille gutt i superslag. Han er glad i mat og han er jo en smule sot naar han rekker hendene i vaeret og roper "jeeeh" mens han smiler over hele ansiktet naar maten blir servert. Etter varme dager paa Boracay var det ogsaa deilig med aircondition overalt og litt lukseriose omgivelser:)

I dag har vi vaert i moter med ICAB (foreningen for internasjonal adopsjon) og NORFIL (samarbeidsorganisasjonen til adopsjonsforum). Der har vi faatt de siste papirene, visum og pass til Jhon Markus. Vi begynner med andre ord aa bli klare for hjemreise, men forst er det avskjedsselskap paa barnehjemmet i morgen. Vi er spente paa hvordan det blir aa komme tilbake dit. Samtidig skal det bli godt aa faa mote personalet der en gang til. Vi var jo litt "utenfor oss selv" sist og det skal bli fint aa faa pratet litt mer med dem og faa uttrykt vaar takknemlighet overfor alt de har gjort for Jhon Markus. Alle tegn tyder paa at han har hatt det veldig bra og at han har laert mye i perioden han har bodd der!

1 kommentar:

  1. Snufs igjen;) Heidi du burde vært forfatter. Så ærlig og ekte du skriver. He he ser for meg gutten deres nå og deres stolthet. Takk for hyggelig lesing en fredags kveld hjemme i Norge (nå er det kuldegrader her ute- kanskje dere får snø når dere kommer hjem;))

    SvarSlett