mandag 4. oktober 2010

Bare noen timer igjen...

Ja, nå er det bare noen timer igjen til avreise. Heidis far og mor henter oss i morgen tidlig kl fem for avreise til Gardermoen:)

Dagen i dag har gått med til å avslutte saker på jobb, levere hunder og pakke det siste. I tillegg har vi fått avklart endelig reiseplan og vi har fått booket flybilletter fra Manilla til Boracay. Det var en merkelig følelse å gå fra jobb i dag og vite at det er mange måneder til jeg (Heidi) skal tilbake i full jobb igjen. Rart å reise fra kollegaene som betyr så mye og rart å skulle slippe tak i arbeidsoppgavene. Men jeg vet at alt blir tatt veldig godt hånd om og jeg kommer til å holde kontakten fremover. Uansett er det tid for å flytte fokus nå og det er ikke vanskelig!


Alle detaljene som før helgen føltes som nesten uoverkommelige er nå på plass. Hundene er plassert ut og vi vet at de blir tatt godt hånd om, alt er ferdig pakket, husvakt er i orden og vi tror vi har husket det meste.

Flyet går kl. 10.20 i morgen og vi er fremme på Manilla ved ni-tiden lokal tid, onsdag. Deretter blir det besøk på barnehjem og vårt første møte med vår lille sønn torsdag/fredag, før vi alle fire reiser til Boracay lørdag. Vi fikk melding i dag om at vi blir møtt av vår norske venn på flyplassen i Boracay og det er ubeskrivelig deilig å få så god hjelp underveis. Vi blir på Boracay frem til torsdag, før vi returnerer til Manilla. Fredag blir det møter med Norfil/ICAB og søndag reiser vi hjem til Norge igjen.

Vi vet ikke når vi får blogget neste gang, men satser på å finne en internettcafè på Manilla.

Heidi & Bjørnar

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar