tirsdag 12. oktober 2010

Regn, men hva gjor vel det...

Tirsdag 12.10.10

I dag tidlig vaaknet vi til en liten blid gutt som for forste gang siden vi hentet han hadde sovet hele natten igjennom. Sovn gjor jo susen og han har vaert i super form i hele dag. Et lite unntak da han skulle sove paa formiddagen. Det er jo mye morsommere aa vaere nede ved strandomraadet...:) Men ellers har han vaert straalende blid og vi har ledd litt i smug av alt han finner paa.

En av favorittene til naa er naar Bjornar sier 1..2..3 og kaster han opp i luften. Det er bare helt usannsynlig morsomt og han ler saa han rister:)

Det har blitt noen smaaturer ned til stranden i dag ogsaa, men vi har ogsaa vaert en del paa verandaen ettersom det har regnet en del. Det er jo regntid her nede, saa vi hadde paa forhaand ventet at det ville vaere en del regn, men det er faktisk forste dagen vi har hatt regn mens i har vaert paa Filippinene. Tiden vi bruker paa verandaen oppleves som veldig positiv. Jhon Markus slipper aa forholde seg til mange og vi ser at det er veldig positivt for tilknytningen. Han er veldig opptatt av aa si "mamma" og "pappa", og i dag har han ogsaa vaert mye mer opptatt av mormor, eller Lola som det heter paa Filippinsk. "Momo" betyr monster paa Filippinsk og dermed har vi valgt aa bruke Lola forelopig:)) Hver gang han horer eller ser noe som han synes er litt skummelt, spesielt naar det er morkt peker han og sier momo...

Vi har bevisst ikke latt noen andre enn mamma og pappa baere han. Det er viktig for tilknytningen at han soker til oss, og det ser ut til aa utvikle seg i veldig riktig retning.

Bjornar har testet ut massasje i dag. Det tilbys massasje her hvor vi bor og det var en totalt utladet Bjornar som kom tilbake. Ettersom han har slitt litt med en stiv skulder en stund hadde massasjedamen faatt losnet opp i det vonde. Planen er en ny okt i morgen og saa faar vi satse paa at det er det som skal til.

I morgen har Bjornar bursdag saa da er planen et lite restaurantbesok et annet sted enn paa vaart hotell:)

1 kommentar:

  1. Det høres jo ut som det går utrolig bra med dere! :) Lola var et koselig navn på bestemor synes jeg, brått så blir det vel sittende! Gratulerer med dagen til Bjørnar!!

    SvarSlett