torsdag 7. oktober 2010

En fantastisk liten gutt

Fredag 08.10.10.

Naa er klokka 13.22 her hos oss.  Vi har en veldig spesiell dag og natt bak oss!

Dagen i gaar startet med en tur paa Ayala Museet ettersom vi ikke skulle reise til barnehjemmet for kl. 14.00.  Vi fikk en innforing i den Filippinske historien med de store gullforekomstene og spansk paavirkning. Maa vel innromme at det ikke var helt greit aa konsentrere seg, men det var veldig greit aa ha vaert igjennom dette for vi var blitt tre.

Kl. 13.30 motte vi representanten fra Norfil som skulle vaere med oss til barnehjemmet. Turen tok ca en halv time og tok oss gjennom travle bygater med mye trafikk. Det var en utrolig spesiell folelse aa se barnehjemmet hvor vi vet at vaar lille gutt har bodd i store deler av livet sitt. Det vil for alltid vaere en stor del av hans liv og av vaart. Vi ble mott av barnepleiere paa barnehjemmetog fikk en halv time med henne mens vaar lille gutt fortsatt sov. Paa forhaand hadde vi gjort klart en del sporsmaal som det var greit aa faa svar paa, bla rutiner og spisevaner. Det var godt aa vite litt mer for vi plutselig ville vaere en liten familie.

Jhon Markus sov da vi kom, men etter en halv time kom en av de andre barnepleierne med han. Vi hadde paa forhaand faatt bilder av han og det var liten tvil om at det var vaar gutt som kom. En nydelig gutt som var litt preget av situasjonen. De er flinke til aa forberede barna paa barnehjemmet, og selv om det nok paa mange maater gjorde dagen toff for han tror vi absolutt at det er det riktige. Han hadde faatt bilder av oss paa forhaand og barnepleieren brukte tid paa aa vise bildene samtidig som hun pekte paa oss. Et flott personell som gjorde alt de kunne for aa faa han til aa takle dagen best mulig.

Vi ble vaerende paa barnehjemmet i flere timer og fikk vaere sammen med Jhon Markus alene ute i parkomraadet. Helt alene var vi riktig nok ikke ettersom det paa samme sted var barnehage med mange, blide barn og personale.

Ved fem-tiden var det tid for avskjed og Jhon Markus ble med oss. En gutt preget av situasjonen og som i tillegg var litt syk. Han kastet opp noen ganger i gaar. I natt har han ligget mellom oss, og selv om han har vaert vaaken med jevne mellomrom synes vi natten har gaatt veldig bra. Han er fortsatt ikke helt frisk. Han har ikke kastet opp i dag, men har nok litt feber.

Dagen i dag blir brukt paa hotellrommet. Vi har tidligere faatt anbefalt at vi skjermer han og har en helt rolig dag forste dagen og vi ser at det er helt riktig! Han er verdens vakreste lille gutt og det er utrolig koselig naar han allerede naa viser tegn til aa knytte seg til oss. Vi er innstilt paa aa bruke masse tid paa aa bli kjent og paa aa ha ro rundt oss.

I morgen gaar turen til Boracay og vi ser frem til rolige dager der i nydelig natur!

7 kommentarer:

  1. Gratulerer! Endelig! Jeg sitter med tårer i øynene og leser dette. Er på jobb, så hvis noen kikker inn på kontoret mitt nå, må de lure på hva jeg sitter her og sipper for :)
    Det er flott å få følge dere på denne bloggen. Klemmer til alle 3 fra Tonje

    SvarSlett
  2. Blir helt rørt av og lese om dere :-)
    Dette unner jeg dere virkelig,og John Marcus kommer til og få verdens nydeligste foreldre :-)
    Kos dere masse sammen med gull gutten deres.
    Hilsen Isabelle og Terje.

    SvarSlett
  3. Gratulerer Heidi og Bjørnar! Må være helt utrolig å endelig få være sammen med gutten deres! Tårene trillet da jeg leste om møtet mellom dere. Kos dere sammen nå. Gleder meg så utrolig til å se dere igjen. Klem fra Thomas, Elisabeth, ikke minst Håkon:) og Henrik.

    SvarSlett
  4. Gratulerer! Så utrolig rørende og lese. :) Er så glad på deres vegne og lille John Marcus! Håper formen hans er bedre og at dere koser dere. Blir deilig å komme til sandstrand og bad nå tenker jeg. Stor klem fra alle sammen i Holmestrand.

    SvarSlett
  5. Det høres ut som dere har det bra! Bjørnar må gi Jhon Markus en rask innføring i organisering av bakre firer og overgangsspill. Etter 2-1 til Norge i går må det jo bli EM sluttspill. Nikolai og Julie gleder seg til å spille med Jhon Markus på Månejordet!

    SvarSlett
  6. Så rørende og flott skrevet. Jeg har tenkt så mye på dere - gratulerer og lykke til alle sammen. Dette er jeg sikker på kommer til å gå bra;)

    SvarSlett
  7. Tusen takk alle sammen! Det er saa koselig at dere folger oss:))

    SvarSlett