lørdag 9. oktober 2010

Et eksotisk sted og en glad gutt

Lordag 10.10.10.

I gaar formiddag pakket vi sakene i Manila og satte kursen mot vaart feriested under oppholdet paa Filippinene. Etter raad fra andre som har vaert paa hentereise ble vi anbefalt aa ta noen dager paa den nydelige oya Boracay Island.

Turen startet med taxi fra hotellet til flyplassen kl 09.30 for det gikk fly til Borocay kl 11.30. Ettersom vi tilbrakte hele forste dagen paa hotellet var vi spente paa hvordan turen med Jhon Markus ville gaa. Men han var veldig flink og det virket som om han folte seg trygg saa lenge han fikk sitte paa armen. Paa flyet sovnet han og sov hele turen, som varte ca en time. Vell fremme ble vi mott av Per Christian som guidet oss forst via en liten moped m/ sidenvogn og deretter baat til Boracay. For oss nordmenn var det virkelig en utrolig eksotisk tur. Paa mopeden var det bare aa klamre seg fast og haape at sjaaforen hadde god kontroll. Og for aa komme ombord i baaten maatte vi balansere paa en tynn planke. Heldigvis er folk utrolig hjelpsomme her og vi fikk god hjelp for aa unngaa aa falle i vannet:) Uansett var det utrolig deilig aa mote en nordmann her nede som kom med masse tips og gode raad. Turen videre gikk gjennom smale, travle gater med masse muligheter for shopping. Det bor 20.000 mennesker paa oya, som bare er 7,5 km lang. Det er forst de siste aarene det har begynt aa komme en del turister hit.

Stedet vi kom fram til er bare helt utrolig. Bjornar mener at selv for en som er oppvokst ved  Goksjo og vant til hoy standard er dette helt fantastisk... saa da er det vel bare aa konkludere med det. Vi bor paa et veldig familievennlig sted helt nede ved stranden som er 4,5 km lang. Sanden er helt utrolig finkornet og det er en nydelig, turkis farge paa vannet. I gaar og i dag har vi hatt nydelig vaer og selv om det skyet over litt utpaa kvelden er varmen saa god at det aldri blir kaldt her. Vi har ikke maalt temperaturen i vannet, men tipper den ligger paa mellom 28-32 grader.

Jhon Markus har blitt helt frisk naa og har hatt en utrolig utvikling. Det er nesten saa det er vanskelig aa forstaa at det er samme barnet som vi hentet torsdag. Han er blid og fornoyd, spiser godt og leker masse. Han er nysgjerrig samtidig som han soker til oss hvis noe blir litt utrygt. Og vi er som alle andre nybakte foreldre superstolte og sikker paa at vi har faatt verdens flotteste gutt!

Vi gleder oss til flere deilige dager her paa Boracay:))

4 kommentarer:

  1. Morsomt å følge dere på turen! Så bra at Jhon Markus har blitt frisk. Boracay høres ut som det perfekte stedet å være for dere nå- til og med bedre enn ved Goksjø:) Kos dere videre alle fire:)Klem

    SvarSlett
  2. Du klarte det i dag og Heidi- rørt og glad nok en gang.

    SvarSlett
  3. Hvis det slår Goksjø, så bare bøyer vi oss i støvet:) Så godt å høre at han søker til dere:) Kanskje vi skal legge høstferien dit neste år... Klem Hege

    SvarSlett
  4. Gratulerer Bjørnar og Heidi! Rørende å lese om historien deres. Lykke til videre som foreldre!

    -Terje

    SvarSlett