onsdag 6. oktober 2010

Fremme paa Filippinene

Onsdag kl. 21.00, Manila.

Ja, saa er vi endelig fremme i Manila!!

Flyturen gikk foerst fra Gardermoen til Amsterdam og deretter fra Amsterdam til Manila. Total reisetid fra Gardermoen var 18 timer og turen har gaat veldig fint. Vi var litt spente paa forhaand paa om vi ville faa sove paa flyet, men det gikk veldig fint, i hvert fall for Heidi som sov i 10 timer... Bjoernar og Kari duppet bare av av og til, saa flyturen ble lengst for dem:)

Vel fremme i Manila ble vi hentet av en hotelldrosje og fraktet til Hotel Intercontinental. Et flott hotell hvor sikkerheten er meget godt ivaretatt. Scanning og narkohunder som gjennomgikk bilen og all bagasje. Det foeles trygt aa bo her, og med all politi i gatene er det ogsaa veldig greit aa ferdes rundt i byen. Folk er utrolig vennlige og alle snakker engelsk, saa vi foeler oss ikke fullt saa langt hjemme i fra som vi er. Det er 33 grader og dermed veldig varmt. I tillegg er det hoy luftfuktighet, saa kontrasten er stor fra Norge. Selv om det er regntid her naa, har vi foreloepig bare hatt fint vaer. Det er basseng paa hotellet og standarden er generelt veldig bra.

Da vi kom paa hotellet ble vi mott av representanten fra Norfil, og til vaar overraskelse et annet norsk par som nylig har hentet sin nydelige, lille gutt. En veldig hyggelig familie paa fire som vi har blitt godt kjent med allerede. Sammen med representanen fra Norfil har vi naa gjennomgaatt programmet for oppholdet, og vi fikk fordelt gavene vi har med til barnehjemmet og adopsjonsmyndighetene.

Ettersom reisen har vaert lang har vi brukt mye av dagen i dag til aa slappe av og komme oss litt i orden. Det er utrolige muligheter for shopping her, og noen timer har derfor gaatt med til det. Vi har faatt kjoept inn litt klaer og saker som vi trenger til oppholdet her nede, og vaert ute og spist middag sammen med den norske familien. Veldig hyggelig aa utveksle erfaringer:)

I morgen er den store dagen! Da skal vi faa treffe vaar lille gutt for foerste gang. Vi er utrolig spente og gleder oss veldig til aa moete han. Vi begynner dagen med en obligatorisk tur paa et museum her i Manila, og foerst kl. 13.30 reiser vi til barnehjemmet.

Det er ikke sikkert det blir saa mye soevn i natt..:)

Bjoernar & Heidi

1 kommentar:

  1. Godt å høre at dere er trygt fremme. Skjønner godt hvis dere ikke fikk sove.. Nå er klokka 0638 her, så da er dere kanskje på vei til barnehjemmet tror jeg. Tenker masse på dere! Klem Eirin

    SvarSlett