onsdag 13. oktober 2010

Bursdag og tur paa oya:)

Onsdag 13.10.10

I dag har Bjornar bursdag og den har blitt feiret med tur til en nydelig strand et annet sted paa oya!
Per Christian og hans kone tok oss med paa en 10-15 min tur paa moped m/ sidevogn gjennom en koselig trang gate. Turen gikk via tettbebygde smaa hus, restauranter og butikker, og overalt var det smaa og store folk som smilte blidt og hilste paa oss. Det er frodig her paa Boracay naa ettersom det er regntid og veldig vakkert. I tillegg til folk var det ogsaa mye honer, katter og hunder langs vegen. Spesielt hundene faar jo litt oppmerksomhet fra oss (spesielt Heidi) og de ser ut til aa ha det bra her, bortsett fra en vi saa som hadde skabb. Det er lite tvil om at det er en del fatigdom, men allikevel ser folk ut til aa klare seg greit her.

Vel fremme ble vi mott av en liten handlegate for stranden aapenbarte seg. En litt annen type sand, ikke saa finkornet, men med utrolig mange, flotte skjell. Kari maatte plukke en hel liten samling aa ha med hjem!

I handlegaten kjopte Heidi et flott sett, overdel og bukse i florlett stoff til bruk om sommeren. Vi hadde ikke gaatt mer enn noen meter til for eksakt samme settet hang oppstilt i barnestorrelse. Selvfolgelig maate vi bare kjope ett til minstemann ogsaa:) Saa naa blir de fine neste sommer...

Paa stranden var det flere restauranter og vi spiste en nydelig lunsj paa en av dem. Per Christian kjenner mange her, ogsaa innehaveren av restauranten. Bjornar fikk testet en Filippinsk rett - en fisk som vel ikke saa like god ut som den faktisk var. Det var et deilig hvitt kjott innenfor det knall rode fiskeskinnet. Mens vi spiste kom det perleselgere og Kari fikk gjort noen skikkelige kupp:)

Etter en litt turbulent natt har minstemann hatt en veldig fin dag i dag. I natt fikk vi sett at den lille kroppen har skikkelig temperament. Han skulle nemlig ikke sove, men i stedet ha paa sko og gaa ut... Selv om det er litt frustrerende med saanne raseriutbrudd kunne vi ikke annet enn aa smile da han krabbet opp i sengen der vi laa og sto og stampet med ben og armer mens han vraelte. Det ga seg heldigvis tilslutt og i kveld var det over paa noen minutter da han skulle legges. Ikke bare bare for en liten gutt som skal bli kjent med oss og vaare rutiner. Men saa lenge han faar ha joggeskoene med seg i sengen er alt saa mye lettere..:) Det er tydelig at det fungerte aa overse han da han var som sintest. Dagen i dag har han vaert veldig blid og fornoyd. Vi merker at tilknytningen mot oss utvikler seg for i dag har det bare vaert mamma som har vaert stas. Helt normalt i folge de som kan mye om tilknytning. Han begynner imidlertid aa bli tryggere i miljo og ovenfor andre og naa kan han gaa bort til fremmede og "snakke" litt med dem naar en av oss er med.

I kveld har vi vaert paa en av strandrestaurantene og spist bufee. Nydelig mat og Jhon Markus var i storform. Han liker veldig godt aa gaa paa tur langs stranden og er veldig flink til aa gaa selv.

I morgen reiser vi tilbake til Manila. Vi har hatt deilige dager her paa Boracay og kommer helt sikkert til aa reise tilbake!!

1 kommentar:

  1. Gratulerer med dagen Bjørnar! Det er så gøy å lese om dere og hvordan Jhon Marcus allerede viser sider av seg selv som jeg tror han bare vil gjøre dersom han er trygg på dere:) Fortsett å kos dere! Jeg gleder meg veldig til å se han:) Hilsen Hege

    SvarSlett